Al 15 jaar gaat Taxi Walter Zaventem voor u de baan op

Een taxi nodig of zit u met een specifieke transportvraag? Reken op Taxi Walter Zaventem. Wij zitten voor particulieren en bedrijven achter het stuur als professionele taxi in Zaventem, Machelen, Diegem, Wezembeek, Sterrebeek, Kraainem en veel verder. Op onze service zit geen rem! Voor alles wat uw transport betreft, zijn wij dan ook uw aanspreekpunt. Kunnen wij u toch niet helpen? Dan zetten wij alles op alles om u snel en correct door te verwijzen!

Contacteer ons

U en uw gezelschap laten rijden in alle luxe? Dat kan met onze limousineservice. Onze chauffeur vervoert u in stijl met de nieuwste voertuigen van het gamma Mercedes E-, S- en V-klasse.

Meer weten over onze limo service…

Vervoer nodig van en naar een luchthaven of treinstation in binnen- of buitenland? Onze taxichauffeurs brengen u zonder omwegen veilig op uw bestemming.

Meer weten over ons luchthavenvervoer…

Met spoed een pakket vervoeren? Ontdek onze collidienst voor internationaal goederenvervoer, dé manier om pakjes snel en voordelig af te leveren.

Meer weten over ons collivervoer…

Een razendsnelle pechverhelping? Maak kennis met onze takeldienst voor uw auto, moto of bestelwagen, 24/24 voor u paraat bij een ongeval of pech.

Meer weten over onze takeldienst…

Taxi Walter Zaventem, steeds onderweg van en naar tevreden klanten

Uitgerust met het laatste nieuwe wagenpark van Mercedes met alle luxe aan boord en ondersteund door vele jaren ervaring die we sinds 1999 hebben opgebouwd kunnen wij onze klanten en hun zakenpartners een professionele service garanderen en naar alle mogelijke bestemmingen te brengen. We zijn gekend om onze service, eerlijkheid, snelheid en bereikbaarheid 24/24.

Brengt werken bij Taxi Walter Zaventem je in vervoering?

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe gedreven taxi- en limochauffeurs om ons team te vervoegen. Kan je je vinden in een bedrijf waar je kan groeien en waar vrijheid en sociaal contact key zijn? Hou je ervan om in de nieuwste luxewagens te rijden? Leer je graag dag in dag uit nieuwe, boeiende mensen kennen? Match je ook nog eens met onderstaande selectiecriteria? Schakel dan een versnelling hoger en contacteer Taxi Walter Zaventem!

Selectiecriteria:

  • Europees rijbewijs B

  • Medische schifting met succes doorstaan

  • Drietalig: Nederlands, Engels en Frans

voordelen:

  • Rijden in de nieuwste wagens

  • Competitief salaris

CONTACTEER Taxi Walter Zaventem voor onze professionele taxiservice